دستور پخت نان سنتی اگردک بسیار خوشمزه و متفاوت
اگردک نام نوعی نان سنتی ایران می باشد که در شهرهایی مانند قزوین، گیلان، همدان، ساوه و زنجان به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد. این نان خوشمزه و شیرین به دلیل داشتن طرز تهیه آسان و همچنین طعم دلچسب خود از طرفداران بسیار زیادی برخوردار بوده و به عنوان یک نان شکری در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این نان یک انتخاب بسیار مناسب برای سفره های افطار در ماه مبارک رمضان به حساب می آید. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب میشود و معمولا از آرد گندم یا آرد سفید تهیه شده و در نهایت درون تنور یا فر پخته و یا در روغن سرخ می شود. در خمیر نان، بسته به نوع آن می توان از نمک یا شکر استفاده کرد. همچنین معمولا از مایه خمیر برای عمل آمدن خمیر نان استفاده می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه نان اگردک فوق العاده خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این نان سنتی به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دستور پخت نان سنتی
درباره این سایت