طرز تهیه ترافل کدو حلوایی یک شرینی بسیار دلچسب و متفاوت
ترافل (truffle) یک نوع شکلات از دسته شیرینی ها است که برای درست کردن آن معمولا از گاناش (ganache) در مرکزش استفاده می گردد. ترافل عمدتا به شکل کروی، مخروطی و یا منحنی درست می شود. این شکلات برای اولین بار در دسامبر سال 1895 میلادی توسط M. Dufour در فرانسه ساخته شد. از شناخته شده ترین و اصلی ترین انواع این شکلات، میتوان به ترافل آمریکا، سوئیس و اروپا اشاره کرد. یکی از انواع ترافل که بسیار متفاوت و در عین حال خوش طعم و مقوی می باشد ترافل کدو حلوایی است که به دلیل استفاده از مواد غذایی مقوی در تهیه آن می تواند یک انتخاب بسیار عالی برای کودکان به حساب آید. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه ترافل کدوحلوایی بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
طرز تهیه ترافل
درباره این سایت